Arhiepiscopia Craiovei - Mitropolia Olteniei Contul meu  Continut Carucior  Confirmare comanda  
  Top » Catalog » Conditii de utilizare a paginii Contul meu  |  Continut Carucior  |  Confirmare comanda   
Categorii
Editura
Noutati! mai mult

Șapte cuvinte despre post
5.00RON
Cautare rapida
 
Cateva cuvinte pentru a gasii produsul cautat!
Cautare avansata
Informatii
Cum cumpar
Livrari si returnari
Conditii de utilizare
Contacteaza-ne!
Conditii de utilizare a paginii

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.arhiepiscopiacraiovei.ro ) implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.arhiepiscopiacraiovei.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Prin accesarea site-ului www.arhiepiscopiacraiovei.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI.

Persoanele care acceseaza site-ul www.arhiepiscopiacraiovei.ro  pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este : ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi.
ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI. are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI. nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea ARHIEPISCOPIEI CRAIOVEI. si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente.

Politica de confidentialitate

ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Reclamatii/Sesizari
Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
- ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI.,
folosind formularul de contact sau numerele de telefon puse la dispozitie.
- Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, online la aceasta
pagina, prin e-mail la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau telefonic, la numarul 0800 080 999, apelare gratuita din reteaua ROMTELECOM.

Continua
Carucior de cumparaturi mai mult
0 produse
Cele mai vandute
01.Clopotei cadelnita mari
02.Carbune
03.AL DOILEA PARACLIS AL MAICII DOMNULUI
04.Bratara lemn cu iconite
05.ACATISTUL MAICII DOMNULUI
06.Carbune cu Tamaie
07.Medalion Cruce 01
08.Metanie impletita
09.Mir 03
10.Icoana Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos
 
Copyright © 2019 Arhiepiscopia Craiovei - Mitropolia Olteniei
Magazin OnlineMagazin Online
         
Cum cumpar Livrari si returnari Conditii de utilizare Contacteaza-ne ANPC
Ziarul Lumina