Arhiepiscopia Craiovei - Mitropolia Olteniei Contul meu  Continut Carucior  Confirmare comanda  
  Top » Catalog » Livrari si returnari Contul meu  |  Continut Carucior  |  Confirmare comanda   
Categorii
Editura
Noutati! mai mult

Istoria Bisericii Ortodoxe Romane. Manual pentru seminariile teologice liceale.
48.00RON
Cautare rapida
 
Cateva cuvinte pentru a gasii produsul cautat!
Cautare avansata
Informatii
Cum cumpar
Livrari si returnari
Conditii de utilizare
Contacteaza-ne!
Livrari si returnari


Livrarea

Modalitati de livrare:
1. Produsele se pot ridica de la sediul nostru dupa o comanda prealabila online si numai dupa confirmarea comenzii si stocului de unul din operatorii nostri. Comenzile confirmate de operatorii nostri pot fi ridicate a doua zi incepand cu ora 12 dupa confirmarea operatorului.
sau
2.Produsele pot fi livrate la adresa indicata in comanda cu perceperea taxei de curier in pagina Cum cumpar la capitolul Cum platesc.
 Termenele de livrare anuntate de catre noi (24-72 de ore din momentul expedierii) pot sa nu corespunda tot timpul si acestea se pot se pot modifica fara instiintare prealabila. Acest lucru nu ni se datoreaza noua, ci firmelor de curierat rapid care pot avea intarzieri peste termenele anuntate din diferite motive. Ne cerem scuze anticipat pentru aceste cazuri clientilor nostri.

 

Returnarea produselor

Lipsa de conformitate
Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea in scris a ARHIEPISCOPIEI CRAIOVEI in termen de 24 de ore de la livrare. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi diferenta pana la valoarea produsului inlocuitor. Cheltuielile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI.

Produsele primite defecte
Daca produsul primit este neutilizabil/nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre ARHIEPISCOPIA CRAIOVEI. Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 24 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie. Atentie! Impachetarea produselor pentru livrare se face intocmind un proces verbal intern de calitate de catre cel putin doi angajati ai ARHIEPISCOPIEI, acestia avand dreptul si posibilitatea de a strange probe despre produsele livrate(foto/video/martori/etc)

Renuntarea la cumparare
Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. "
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil, iar taxa nu poate fi mai mare decat pretul produsului) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, taxa ce o vom retine din suma platita de consumator sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest magazin online folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a-e.
In cazul ridicarii produselor de la punctele de desfacere, nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile avand in vedere ca produsul v-a fost prezentat si vi s-au pus la dispozitie toate informatiile necesare solicitate de dvs pentru a putea lua decizia corecta de a cumpara sau nu produsul.

 

Continua
Carucior de cumparaturi mai mult
0 produse
Cele mai vandute
01.Clopotei cadelnita mari
02.Medalion Cruce 01
03.Carbune
04.AL DOILEA PARACLIS AL MAICII DOMNULUI
05.Bratara lemn cu iconite
06.Carbune cu Tamaie
07.ACATISTUL MAICII DOMNULUI
08.Metanie impletita
09.Mir 03
10.Icoana Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos
 
Copyright © 2019 Arhiepiscopia Craiovei - Mitropolia Olteniei
Magazin OnlineMagazin Online
         
Cum cumpar Livrari si returnari Conditii de utilizare Contacteaza-ne ANPC
Ziarul Lumina